Podaljševanje oziroma pripenjanje ali zgostitev las, kjer s keratinsko snovjo pritrdimo naravne lase na lase stranke, je proces, ki traja povprečno 2-3 ure. To zajema tudi vstavljanje modnih pramen v naravnih in crazy tonih na lase stranke.

Keratin_2

Gre za naravne materiale, zato do alergij ne prihaja. Lasje so odporni proti vsem zunanjim vplivom (toploto, vlago, vodo). Lase lahko normalno umivamo in češemo s posebno naravno krtačo, ki je prilagojena česanju tudi med in po keratinskih spojih pripetih las in je povsem neškodljiva ter prijazna tudi vašim naravnim lasem.

V kolikor se odločite za podaljšanje oz. pripenjanje las v našem salonu, je dobro da:
1 .pridete v naš lepotni salon, kjer pogledamo kvaliteto in gostoto vaših las,
2. pogledamo barvo las, kjer nato prilagodimo barvo bodočih podaljšanih las,
3. se pogovorimo o dolžini podaljšanih las (kjer se stranke najpogosteje odločijo za dolžino 50/60 cm), ter se seveda dogovorimo tudi za ceno, saj je cena ob podaljšanju las nad 40 kom. občutno nižja.

Od enega meseca do treh mesecev je priporočljivo čistilno striženje, saj se vaši lasje ob normalnem izpadanju lahko ujamejo med spoje lasnih podaljškov in je to potrebno očistiti. Nato pregledamo še lasišče in po potrebi dodatno pritrdimo pramene. Podaljški imajo garancijo 6 mesecev, zato okoli 6. meseca navadno podaljške odstranimo, saj mora lasišče »zadihati«. Podaljške odstranimo s posebno tekočino, ki raztopi keratin, vaši lasje pa so daljši in nepoškodovani. Po potrebi takrat odstrižemo le špice, saj med tem časom niso bile strižene.

Obiščite nas v frizerskem salonu CONA BOMAX in se predhodno naročite na tel. 01 7876367 ali 051 672 500.